Παροχές

Το προσωπικό

Το επαρκές και επιλεγμένο προσωπικό του Ευρωπαϊκού Οικοτροφείου, με την άρτια εκπαίδευση του, φροντίζει τους φιλοξενούμενούς μας και αναλαμβάνει:
✔  Ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα για λήψη φαρμακευτικής αγωγής.
✔  Νοσηλευτική φροντίδα των ηλικιωμένων και ανθρώπων με χρόνιες παθήσεις.
✔  Επιμέλεια στην παρασκευή φαγητού και στην διανομή του.
✔  Ψυχολογική παρακολούθηση – στήριξη.
✔  Ατομική υγιεινή των ηλικιωμένων – βοήθεια στο φαγητό, πλύσιμο ρουχισμού.

Οι εγκαταστάσεις

Τα δωμάτιά μας χωρίζονται σε μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα. Διαθέτουν τηλεόραση, και air-condition. Έχουμε διαμορφώσει τα μπάνια, ώστε η χρήση τους να γίνεται και από άτομα με κινητικές δυσκολίες, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες οι τρόφιμοι έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα μπαλκόνια της μονάδας. Το σαλόνι μας είναι ένας άνετος και ζεστό χώρος που φιλοξενεί τους οικότροφους τις ώρες που επιθυμούν, ενώ οι χώροι της κουζίνας πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την υγιεινή του φαγητού.
Το φαγητό μας παρασκευάζεται καθημερινά, υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα σίτισης, ενώ τα υλικά μας είναι πάντα τα καλύτερα. Στον χώρο μας έχει εγκατασταθεί ενυδρείο, το οποίο αποδεδειγμένα μειώνει το επίπεδο άγχους και στρες, ενώ παράλληλα βοηθάει σημαντικά τους ανθρώπους που πάσχουν από άνοια και αλτσχάιμερ.

 

Δραστηριότητες

Το προσωπικό μας αναλαμβάνει καθημερινά με ευσυνειδησία και αγάπη, τους ανθρώπους που φιλοξενούμε. Φροντίζουμε η διαμονή τους να είναι όσο το δυνατό πιο ευχάριστη, καλύπτοντας παράλληλα τις ανάγκες τους.